Sadelskydd med eget tryck

Smart marknadsföring finns i många former. En av våra favoriter är den som sker med hjälp av sadelskydd. Sadelskydd med tryck på kan både delas ut under mässor och event, men också placeras ut direkt på cyklar inför en regnskur och då rädda cykelns ägare från att behöva trampa vidare med en blöt sadel vilket leder till en positiv upplevelse av varumärket som just räddat dagen. Vi tillverkar och trycker årligen stora mängder med sadelskydd och har över årens lopp finslipat material, modell och tryckmetod för att nå bästa möjliga resultat.

Sadelskydd
  • Utmärkt kampanjprodukt!
  • Screen- eller digitaltrycks
  • Expressleverans möjlig

Sadelskydd N1 screen

Nylonmaterial, STORSÄLJARE!
fr. 11,55 kr

Sadelskydd N1 digital

Nylonmaterial - Digitaltryck
fr. 14,52 kr

Sadelskydd N2 screen

Nylonmaterial, 2-färgat
fr. 12,55 kr

Sadelskydd P1 screen

PVC-material, 1-färgat
fr. 8,96 kr

Sadelskydd P1 digital

PVC-material - Digitaltryck
fr. 11,96 kr

Sadelskydd P2 screen

PVC-material, 2-färgat
fr. 9,96 kr
Visar 1 till 6 av 6 (1 sidor)

Information om Sadelskydd

Detta har snabbt blivit en riktigt populär produkt som beställs flitigt av kreativa reklambyråer till sina kunder. Sadelskydd med tryck är en tacksam produkt att hitta på fyndiga texter till som får mottagarna att minnas just ditt företag med en positiv känsla. Hos oss hittar du flera olika modeller av sadelskydd i antingen nylon- eller pvc-material. De absolut mest sålda sadelskydd är överdragen i nylon, dels på grund av deras låga pris och dels för att de är absolut smidigaste varianterna att ta med sig och använda om och om igen.

One size fits all

Våra cykelsadelskydd passar de allra flesta sadlar. Vår rekommendation när man planerar det tryck man vill ha på sina sadelskydd är att tänka på de olika bredder som sadlar kan ha. Håll helst trycket inom den bredd som de smalaste sadlarna har, ca 15 cm. På så sätt vet man att sitt budskap alltid syns väl och i sin helhet.

Inlägg om Sadelskydd


Sadelskydd

Vem har inte varit med om att cykelsadeln varit dyngsur när det är dags att använda cykeln och, för att slippa en dyngsur bakdel, fått använda jack- eller tröjärmen till att lite halvdant torka av sadeln. Den situationen känner nog många av oss till, och vill man inte använda en vanlig plastpåse från kvartersbutiken så kallas lösningen sadelskydd. Det här är en bra tröst under regniga dagar som skyddar sadeln både mot regn och slitage. Skydden är One Size vilket innebär att de passar nästintill alla cykelsadlar och materialvalen som finns i sortimentet är nylon- och PVC-material. Som reklamplats är de väldigt uppskattade då sadelskydden är billiga och syns bra och står ut på en parkerad cykel.

-Jesper Norrwie

Head of Key Accounts

Logoverktyget