Solglasögon med tryck / logo

Vi erbjuder ett stort utbud av solglasögon och har modeller som fungerar för hela årets aktiviteter vare sig det är sommarens festival eller för en stunds vila i skidbacken. Roliga, stilrena, snabba, sportiga, exklusiva och klassiska modeller hittar du i denna kategori. Solglasögon med tryck är grymma giveaways eller en snygg detalj för företagets anställda.

Solglasögon
  • För hela årets evenemang
  • Stort utbud
  • Från billigt till exklusivt

Solglasögon Happy

Solglasögon med helfärgade bågar
fr. 8,50 kr

Solglasögon Happy R-PET

Klassisk stil | Återvunnen plast
fr. 11,50 kr

Solglasögon California

Sköna solglasögon från US Basic
fr. 48,80 kr

Solglasögon Kontrast

Tvåfärgade solglasögon
fr. 17,00 kr

Solglasögon Baja

Tvåfärgade | Spegellinser
fr. 22,00 kr

Solglasögon Wood

Klassisk design i miljövänliga material
fr. 36,00 kr

Solglasögon Mekong

Transparenta bågar | Spegellinser
fr. 14,80 kr

Solglasögon Straw

Snygga solglasögon i 60% vetestrå
fr. 21,00 kr

Solglasögon Sun Ray

Solglasögon med transparenta bågar
fr. 21,30 kr

Solglasögon Pilot

Bambu | Spegellinser
fr. 61 kr
Visar 1 till 10 av 10 (1 sidor)

Information om Solglasögon

Vi har alltid ett brett utbud av solglasögon, så att du som kund ska kunna hitta det som passar ditt behov. Vi levererar till stora som små företag, och hjälper dig gärna vare sig du vill ha billiga och roliga solglasögon till sommarens festivaler, eller om ditt företag har ett lag som ligger i hårdträning inför Vasaloppet och behöver tåliga sportsolglasögon med extra UV-skydd.

Solglasögon med tryck

Linser - Att tänka på

När du beställer solglasögon från oss så behöver du aldrig vara orolig över linsernas kvalitet. Även de billigaste modellerna är testade och godkända enligt UV 400, och ISO 12312-1. Ställer du höga krav på dina linser så kan du här även hitta modeller med polariserade glas, och glas i olika färger. Olika färger har fördelar i olika ljusförhållanden. Vill du ha en naturlig färgåtergivning så är ofta grå linser det bästa, medans bruna linser ger ökade kontraster, och blå linser ger lägre exponering för starkt ljus.

Linser till solglasögon med tryck

Förpackning & Tillbehör

För specifik information, gå in på respektive produkt. Vissa glasögon skickas löst i kartong, medan andra levereras styckevis i presentförpackning. Många modeller har även medföljande mikrofiberpåse eller fodral samt en putsduk. Detta gäller särskilt de mer exklusiva modellerna från Slazenger och Elevate.

Förpackningar till tryckta solglasögon

Egna tillbehör

Du har väl inte missat att vi även tillverkar passande tillbehör till dina solglasögon?T.ex. kan vi ta fram mikrofiberdukar eller mikrofiberpåsar med ditt egna tryck.

Tillbehör till solglasögon med tryck

Logoverktyget