Putsdukar med tryck / logo

Något vi har stor erfarenhet av är tryck på tyg, och då inte bara i stora format så som banderoller, utan även mindre typer av produkter som t.ex. putsdukar i olika format. Tyg är tacksamt då det lätt kan digitaltryckas, sys och anpassas på alla sätt och vis. Vi har därför inga problem när det kommer till att specialtillverka putsdukar och mikrofiberpåsar i andra storlekar eller på andra vis utöver vad vi listar på vår hemsida.

Putsdukar
  • Riktigt bra priser!
  • Valfria storlekar
  • Snabba leveranser

Mikrofiberduk 20x20 CMYK

Storsäljare!
fr. 6,41 kr

Mikrofiberpåse

Suverän produkt!
fr. 4,76 kr

Mikrofiberpåse XL

Suverän produkt!
fr. 5,56 kr
Visar 1 till 3 av 3 (1 sidor)

Information om Putsdukar

Putsdukar har i väldigt många år varit en populär profilprodukt för de som använder glasögon eller solglasögon. Men nu för tiden är putsdukar minst lika populärt för att rengöra datorskärmar, telefoner och surfplattor. Marknaden är med andra ord större än någonsin, och det är få som inte skulle uppskatta att få en putsduk.

Putsduk eller mikrofiberpåse?

Putsduken är det billigare alternativet och vänder sig till alla som har glasögon, solglasögon, telefon, surfplatta eller en datorskärm. Putsdukarna används oftast flera gånger innan de slängs, men har ändå en relativt kort livslängd. Mikrofiberdukarna har däremot en mycket lång livslängd då de kan användas i åratal, men vänder sig främst till de som vill skydda sina solglasögon.

Önskas andra storlekar?

Vi kan tillverka både putsdukar och mikrofiberpåsar i önskade mått, så om du önskar storlekar utöver de som finns på vår hemsida så välkomnar vi sådana förfrågningar och kan lösa det mesta.

Inlägg om Putsdukar


Putsdukar

I en tid av pekskärmar är flottiga fingeravtryck ett av våra stora problem. Lösningen heter som du kanske vet Putsdukar. Nu tänkte jag inte gå in på hur fantastiska dessa små dukar är, hur olika material står sig mot varandra eller hur praktiska de är att snyta sig med. Nej, nu tänkte jag bara nämna hur bra de är att skicka med i paketet om man till exempel driver en webbshop. Det är en praktiskt giveaway till låg kostnad som uppskattas och med stor säkerhet användas, och används den så innebär det bra exponering under lång tid! Bingo!

Mikael Kjellnäs

Rådgivare & Grafisk projektledare

Logoverktyget