Pins och badges med tryck / logo

Pins med egen design ser väldigt välarbetade, exklusiva och ibland komplicerade ut. Det är dock mycket enklare att tillverka egna pins än vad man först kan tro. Inga avancerade ritningar eller 3D-modelleringar behövs. Skicka oss den logo eller design du önskar, så sköter vi resten! Och självklart får du alltid godkänna ett korrektur innan produktionen startar.

Pins
  • Oslagbar detaljrikedom
  • Pinsen gjuts från grunden
  • Vi hjälper till med design!

Pins - Epoxy

Tryckta pins med glaslack.
fr. 3,78 kr

Pins - Gjutna 3D

Våra mest exklusiva pins.
Fyll i mått & få pris direkt

Pins - Gjutna Runda

Supersnygga, runda metallpins.
fr. 4,30 kr

Pins - Gjutna i egen form

Exklusiva pins i helt egen form.
Fyll i mått & få pris direkt

Pins - Gjutna Kvadratiska

Stilrena kvadratiska pins.
fr. 5,00 kr

Gjutna pins - PVC

Pins i mjukt gummi med egen form.
Fyll i mått & få pris direkt
Visar 1 till 6 av 6 (1 sidor)

Information om Pins

Tillverka dina helt egna pins hos oss! Vi har mångårig erfarenhet inom tillverkning av pins, emaljmärken och klubbnålar och har under årens lopp samlat på oss stor kunskap genom att producera dem i alla tänkbara material, former och storlekar. Vi använder alltid toppmodern produktionsutrustning och de senaste tillverkningsteknikerna för att kunna erbjuda pins med nästintill ändlösa konfigurationsmöjligheter och detaljrikedom i världsklass. Därutöver är du alltid garanterad ett riktigt bra pris och högsta servicenivå från våra rådgivare.

Reklampins

Pins med nio olika metallpläteringar.

Vi vill inte att du ska känna dig begränsad eller behöva göra kompromisser när det kommer till utformning och materialval till dina pins. Emaljmärken och klubbnålar är ofta ytterst personliga, tänk därför till lite extra över vilket material och vilken ytfinish som återspeglar din klubb eller ditt budskap bäst. Vi erbjuder samtliga metallpins med mässing-, silver-, guld-, koppar-, antik mässing-, antik silver-, antik guld-, antik koppar- och antik svart nickelplätering.

Pins i metall

Fästen

Här på hemsidan hittar du fyra olika alternativ på fästen till dina pins. Det klassiska fjärilslåset, moderna gummilåset, det smarta deluxelåset med fjädermekanism samt kravattnålen för knapphålet i kavajslaget. Är det så att du är ute efter någon annan typ, kontakta oss så kan vi med största sannolikhet tillgodose ditt behov.

Fästen till reklam pins


Design av pins

Den grafiska utformningen av metallpins, klubbnålar och emaljmärken skiljer sig en hel del från mer konventionella trycksaker så som visitkort och banderoller. Den största skillnaden är att pins ofta har nivåskillnader i ytan vilket man kan använda för att skapa extremt effektfulla detaljer. Vill du använda dig av emaljfärger i din design så är en annan viktig aspekt att tänka på att sätta barriärer mellan de olika färgerna. Detta eftersom emaljeringen är ett hantverk och vardera färg injiceras för hand och för att då förhindra att färger flyter in i varandra krävs en avgränsning som skiljer dem åt. Tycker du att det är svårt att få till en snygg och professionell design? Oroa dig inte, våra kompetenta grafiker hjälper våra kunder kontinuerligt med att sätta ihop snygga och produktionsfärdiga designer till sina pins. Kontakta oss med en kort instruktion över vad du tänkt dig så återkommer vi med kostnadsfri offert.

Inlägg om Pins


Gjutna pins

Gjutna pins är en riktigt exklusiv produkt till en förhållandevis liten kostnad, och de är alltid uppskattade då de har en mycket lång livslängd och dessutom sticker ut och syns. Ett bra exempel på pins kan du se på bilderna som visar resultatet av vårt samarbete med flertalet spelföretag åt vilka vi tagit fram reklampins för ett antal olika spel. Det här är mycket uppskattade give-aways vid t.ex. förhandsbokning av ett spel, till fans på mässor, som exklusiva och limiterade priser i en tävling eller liknande.  Ett annat spännande och ganska självklart användningsområde är så klart som medlemspins för klubben eller föreningen där det är viktigt att visa sin tillhörighet. Varför inte göra det med en snygg pin på jack- eller kavajslaget. Vi hjälper er så klart även att ta fram den perfekta förpackningen till era pins oavsett om det handlar om förpackningar och boxar i papp eller plast eller enkla lösningar som carrier-kort att fästa pinsen på. Det finns väldigt många alternativ för gjutna pins om man ska prata plätering, emaljering och lacker vilket gör att det kan kännas som en djungel, men hör bara av dig till oss så hjälper vi dig att ta fram precis det du vill ha.

Mattias Näslund

AD / Grafiker

Logoverktyget