Reklamknappar med tryck

Badges, reklamknappar, kampanjknappar...
Kärt barn har många namn, men oavsett vad man väljer att kalla dem så är knapparna ett mycket billigt men tydligt sätt att markera tillhörighet, visa erbjudanden eller ge barnen ett roligt minnesmärke.
Reklamknapparna digitaltrycks över hela ytan, och får sedan en snygg finish som skyddar ytan. Digitaltryck innebär också att knapparnas tryck inte har någon begränsning vad gäller antal färger, och det blir lika skarpt som på vanligt papper.

Reklamknappar
  • Billiga
  • Roliga
  • Effektiva

Reklamknapp 25 mm

Kampanjknapp Small
fr. 3,05 kr

Reklamknapp 50 mm

Kampanjknapp Medium
fr. 3,30 kr

Reklamknapp 75 mm

Kampanjknapp Large
fr. 4,20 kr
Visar 1 till 3 av 3 (1 sidor)

Information om Reklamknappar

Reklamknappar i metall med fullfärgstryck av absolut toppklass. Vi trycker dina knappar med offsettryck vilket ger bästa möjliga färgåtergivning och skärpa. Kan inte jämföras med vanliga digitaltryckta reklamknappar där tryckresultatet upplevs suddigt. Reklamknappar eller badges som de också kallas hade sin pik i popularitet runt 70-80-talet men är än idag en högst aktuell reklamprodukt som aldrig tycks försvinna.

Reklamknappar i olika storlekar

Matt- eller blank ytfinish.

Vi erbjuder reklamknappar i klassisk högblank ytfinish och modern matt ytfinish. Välj den finish som spelar bäst ihop med ditt varumärke och budskap eller helt enkelt den känsla du gillar bäst. För enkelhetens skull uppdateras konfigurationsbilden visuellt med den finish du väljer på samtliga reklamknappar. Notera att den högblanka ytfinishen ger djupare och mörkare färger medan den matta ger ljusare färger. En fördel med matt ytfinish är att ditt budskap syns lika bra i olika ljus och vinklar.

Reklamknappar med matt eller blank ytfinish.

Fästen

Det absolut vanligaste fästet till kampanjknappar är säkerhetsnålen vilket ingår till samtliga reklamknappar hos oss. Utöver det har du även möjligheten att få dem med smart magnetfäste för att slippa göra hål på plagget du tänkt bära knapparna på.

Fästen till reklamknappar


Design av reklamknappar

Vid den grafiska utformningen av kampanjknappar är ofta bästa praxis "less is more". Detta eftersom knappar har en relativt liten yta att fylla med information. Ett bra tips är därför att fundera ut ett kort men tydligt budskap som du kan vara säker på att åskådaren ser och kan ta in. Vill du ha hjälp med utformningen av dina reklamknappar så hjälper vi gärna till. Kontakta oss med en kort beskrivning på vad du tänkt dig så återkommer vi med kostnadsfri offert på det grafiska arbetet.

Logoverktyget